De afgelopen periode is enthousiast gewerkt aan het Buurtverbeterplan voor de wijk 110-Morgen. Al dat werk leverde superveel op om de buurt de komende jaren nog mooier te maken. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat er afgelopen maanden in gang is gezet. Daarnaast hebben we nieuws over de aangekondigde Gangmaker (die gaan we verzetten, met een goede reden).

Gangmaker niet op 10 februari, we willen elkaar weer gewoon ontmoeten
Om daar maar meteen mee te beginnen. We stellen de Gangmaker van komende donderdag 10 februari uit tot een nader te noemen datum. Dat heeft met corona te maken. We willen er graag een fysieke bijeenkomst van maken, zodat we elkaar recht in de ogen kunnen kijken. Daarom wachten we nog even de komende persconferentie af en plannen we daarna weer een Gangmaker.

Betekent wel dat u met Nieuwsbrief februari weer helemaal bij bent. Alles staat hier in.
Wilt u meer weten? Meld het dan aan ons: mail woonservice@habion.nl, of via telefoonnummer 010-422 80 60.