De speeltuinvereniging was vanmorgen het decor voor de formele overhandiging van het Buurtververbeterplan 110 Morgen. Roos Verweij, wethouder in Rotterdam, nam het buurtverbeterplan in ontvangst en gaf aan hoe bijzonder ze het vond dat we samen met de bewoners en alle betrokkenen in de buurt in korte tijd alle opgehaalde wensen hebben vertaald in een concreet plan.

Nu de schouders eronder natuurlijk. Dit hebben we letterlijk gedaan door Peter Steenbergen van Thuis op Straat  de vlag van de speeltuin & Kinderkamer 110 morgen te laten hijsen. Tos en bewonersorganisatie 110 Morgen hebben de speeltuin die op het punt stond te verdwijnen, over genomen. Het is nu voor en door bewoners. Een prachtig initiatief waar ze samen heel hard aan gewerkt hebben. Het is hier dagelijks een gezellige boel omdat er heel veel georganiseerd wordt voor de kinderen uit de buurt, van voetbalwedstrijden tot gamen, schaken of gezellig eten met elkaar. Een mooie plek om samen te komen en te ontmoeten.

De kinderen van de bewoners van Habion in de wijk 110 morgen kunnen gratis gebruik maken van de speeltuinvereniging.