Eind 2021 deed de situatie zich voor dat de speeltuinvereniging 110-Morgen vanwege het stoppen van verschillende bestuursleden zou moeten worden gesloten. Door snel schakelen van de verschillende wijkpartners en een krachtige bewonersorganisatie, heeft de bewonersorganisatie 110-Morgen het bestuur van de speeltuin overgenomen. De praktische uitvoering (openstelling en programmering) wordt geleverd door Thuis-Op-Straat, die hier ook een basis in de wijk heeft. In december is door alle partijen, het scheidend bestuur, het bestuur van de bewonersvereniging en Thuis-Op-Straat alles-op-alles gezet om de wisseling van het bestuur, de aanpassingen aan het speeltuingebouw, financiƫle en juridische zaken en een start van een nieuwe programmering per 1 januari te realiseren. En dat is gelukt!!! De nieuwe naam is de Speeltuin en kinderkamer 110-Morgen. Een plek die een belangrijke rol zal gaan vervullen in de wijk en in het buurtverbeterplan om jonge en oudere kinderen en hun ouders te bereiken.